Kantatie 51 – vastatkaa kyselyyn www.inkoo.fi ajankohtaista sivulla

Pro Inkoo on tuottanut taustatietoa, tilastoja ja kirjoittanut perusteluja sille miksi Kantatie 51:lle tulee tehdä osaparannuksia, ja tavannut yhdessä Inkoon kunnanjohtaja Robert Nymanin, kunnanhallituksen puheenjohtaja Henrik Wickströmin ja tekninen päällikkö Peter Bergmaninen kanssa Liikenneviraston korkeinta johtoa Kantatie 51 -asiassa. Pro Inkoon ja kunnan yhdessä laatima toimenpide-ehdotus jätettiin tapaamisessa heille. Toimenpide-ehdotus on jätetty myös ELY -keskukselle.

Nyt sinulla on mahdollisuus kommentoida ELY-keskuksen Uudenmaan liikennesuunnitelmaa 2019-2022. Liikennesuunnitelma ohjaa muun muassa mitä teitä ja risteyksiä tullaan parantamaan tulevina vuosina.

ELY:n tiekyselyn löydät tästä;  https://www.inkoo.fi/inkoo_tiedottaa/ajankohtaista/kysely_ely-keskuksen_liikennesuunnitelma_uudellamaalla.8198.news

Toivomme, että vastaatte kyselyyn ja korostatte myös suurempia perusparannuksia kuten esimerkiksi Bollstantien liittymän rakentamista monitasoiseksi, tai ainakin poistumis- ja kiihdytyskaistojen lisäämistä. Sama koskee Tähtelän risteystä, johon on suunniteltu Inkoon Portti nimistä teollisuusaluetta. Myös tievalaistuksen rakentamista Siuntion risteyksestä Inkoon syväsatamaan risteykseen lisäisi tien turvallisuutta ja olisi toteutettavissa lyhyellä aikavälillä.

Lue Kantatie 51 toimenpide-ehdotus

Lisäkysymyksiä jochim.donner@yahoo.fi

 

Facebooktwittergoogle_plus

PERUNAKIRJA

”Perunakirja-perunan matka Andien rinteiltä Inkooseen” voi tilata lähettämällä tilaus emailosoitteeseen  myhome@kolumbus.fi tai lähettämällä tekstiviesti numeroon 050-3681660. Hinta  15,-/kpl.

Ilmoita  nimi, puhelinnumero, emailosoite. Kirjat noudetaan sovittuun aikaan sovitusta paikasta.

Kirjaa myy Pro Inkoo ry suoraan ostajalle.

Kirjaa myydään, niin kauan kun sitä riittää, seuraavissa tapahtumissa Inkoossa:

Inkoon Päivä, Käsityöläispäivä(auki vielä), Inkoon Antiikkipäivät, Tähtelän Päivä ja Perunapäivä.

Facebooktwittergoogle_plus