Jäsenkirje lokakuu 2021 Ja kokouskutsu ylimääräiseen jäsenkokoukseen

Vaikka korona on yrittänyt lannistaa meitä Pro Inkoolaisia, on kuitenkin tehty koko ajan jotain pientä. Isoja onnistumisia on saatu KT51 valojen muodossa ja kuntoportaatkin alkavat olla viimeistelyä vaille valmiit. Nyt projekteissa tilanne on seuraava.

Joddböle:
Joddbölen osalta asemakaavan muutokset Ruduksen ja Fortumin osalta ovat edelleen kesken. ST1 on julkaissut YVA- selvityksen ja pitäneet asiasta info tilaisuuden. Pro Inkoon hallitus seuraa tarkasti mitä ja milloin tehdään päätöksiä asemakaava muutosten osalta ja informoimme asioista kotisivuilla ja somessa.

Kantatie 51 valojen tilanne:
Valot valmistuvat joulukuu 2021 aikana viimeistään. Näin ollen Pro Inkoon osalta valo projekti on kakkukahveja vaille valmiin. Kakkukahvit juodaan Inkoon Portin alueella marraskuun 13 pv klo 11–12.30. Tervetuloa kaikki Pro Inkoolaiset joukolla mukaan. 150 ensimmäistä saa kakkupalan, kera kahvin tai teen. Paikalle pyritään saamaan myös kansanedustajat, jotka ovat olleet edesauttamassa tievalojen saamiseksi.

Kuntoportaiden tilanne:
Kolmikantaneuvottelussa Pro Inkoo, Inkoon kunta ja Inkoon seurakunta sovittiin alkusyksystä, että portaat luovutetaan Inkoon kunnalle vielä kuluvan syksyn aikana. Haluamme luovuttaa ne täysin valmiina, eli myös kaiteiden turvallisuuden lisäämisen jälkeen. Kaiteiden turvallisuutta parannetaan lokakuun aikana. Kaiteet saaneet valaistuksen 21. – 23.9.2021.

Ingarskilanjoen talkoot:
Ingarskilanjoella on pidetty kymmenet talkoot syyskuun 21. päivään mennessä. Niissä on laajennettu entisiä ja rakennettu uusia kutusoraikoita taimenille. Tämän vuoden kunnostustöissä on käytetty vapaaehtoisten kunnosstajien lisäksi maansiirtokonetta, jonka kauha voi pudottaa kiviaineen seitsemän metrin päähän. Sillä on monin paikoin saatu pudotettua kiviaines rantatörmältä suoraan jokiuoman kohtaan, johon on rakennettu soraikko. Kone on mahdollistanut myös raskaiden kivien sijoittamisen estämään soraikon valumista alavirtaan. Luonnovarakeskuksen sähkökalastuksessa tämän kesäisiä ja viimekesäisiä taimenen poikasia löytyi enenmmän kuin koskaan aiemmin neljänkymmenen vuoden seuranta-ajalla.

Koirapuisto:
Koirapuiston porttien kunnostus on lukituksen osalta saatu korjattua. On myös sovittu, että Inkoon kunta hoitaa nurmikon lisäksi myös pensaiden kunnossapidon. Puisto on suunniteltu luovutettavaksi Inkoon kunnalle vuonna 2023.

Kulttuuri tapahtumat:
Kulttuuritapahtumat ovat olleet suurin kärsijä koronasta. Kirjastolla emme ole voineet tapahtumia järjestää, mutta sen suhteen tuntuu olevan valoa tunnelin päässä. Heti kun saadaan kunnan pandemia ryhmältä lupa kokoontua, aletaan suunnitella tapahtumia kirjastolle.

Hallitus 2022:
Yhdistyksen syyskokous valitsi hallituksen vuodelle 2022 ja hallituksen kokoonpano on seuraava:
Puheenjohtaja Jorma Viita
Varapuheenjohtaja Jochim Donner
Sihteeri Minna Lehto
Jäsensihteeri Madeleine Blomstedt
Varainhoitaja Olli Orama

Varsinaiset jäsenet:
Kaj Hellbom
Odessa Holmberg
Kira Durchman
Antti Viljanen
Marghita Viita

Varajäsenet:
Seppo Kolehmainen
Maarit Lassila

Kotisivujen ylläpito vuoden 2022 alusta Marghita Viita ja Jorma Viita.

Ylimääräinen jäsenkokous:
Pro Inkoon ylimääräinen jäsenkokous pidetään Wilhelmsdalissa 19.10.2021 klo 17.00. Asiana on yhdistyksen omarahoituksen käyttö kunto portaiden rahoitusvajeen peittämiseksi ja PR-tilaisuuden pitämiseksi kuluvana syksynä loka-/marraskuun vaihteessa. Omarahoituksen tarve on 2500 € ja PR-tilaisuuden kakkukahvitteluun on budjettina max.1500 €. Hallitus ehdottaa budjetoitavaksi lisäbudjettiin vuodelle 2021 4000 €.

Inkoo
Pro Inkoo hallitus

Facebooktwitter