Kirjailija ja Pohjolan turvallisuuspolitiikan asiantuntija, suurlähettiläs René Nyberg vierailee Inkoon kirjastossa lauantaina 22.10. klo 14

Luentosarja ”Iltapäiväkaffet” kirjastossa jatkuu pitkän tauon jälkeen mitä ajankohtaisimmalla teemalla. Vierailulle saapuu René Nyberg, joka tunnetaan pitkästä diplomaatin urastaan, mutta myös laajasta Venäjän tuntemuksestaan.

Vierailun aiheena on Nybergin uusin kirja Ruotsin ja Venäjän välissä. Esseitä historian varrelta. Kirjassaan Nyberg valottaa Suomen geopoliittista asemaa ajan pitkässä kaaressa ja näyttää, miten yhteinen historia on osa nykypäivää.

Esitys on suomenkielinen, mutta kysymyksiin Nyberg vastaa myös ruotsin kielellä. Tapahtuman järjestää Pro Inkoo yhteistyössä Inkoon kirjaston kanssa.

Tapahtumassa on kahvi- ja teetarjoilu. Tervetuloa!

Facebooktwitter