Kirjailija Aino-Mari Tuuri vierailee Inkoon kirjastossa la 19.11 klo 14.00

Viekö digilaite sinua? Kutsuuko se koko ajan piippauksillaan? Houkuttelee se katsomaan uusia sisältöjä, vaikka sinun piti tehdä jotain ihan muuta? Miksi digilaitteet oikein ovat koukuttavia? Miten ne vaikuttavat ihmissuhteisiin? Voisiko koukuttavuuden taustaa ymmärtää? Olisiko sen avulla helpompi ottaa laite haltuun ja ryhtyä sen pomoksi? Jospa laite ei veisi sinua vaan sinä laitetta?  

 Aino-Mari Tuuri käsittelee uudessa kirjassaan Puhelimen pomoksi, mitä jo alakouluikäisen lapsen on hyvä tietää digilaitteista ja niiden käyttäjänä elämisestä ja toisaalta aikuisten lasten (ja omasta!) digikäytöstään.  

 Kirjailija Aino-Mari Tuuri vierailee iltapäiväkahveilla Inkoon kirjastossa la 19.11. klo 14. Esitys on suomenkielinen. Tilaisuudessa on kahvi- ja teetarjoilu, ja sen järjestävät Pro Inkoo ja Inkoon kirjasto. Tervetuloa!

Facebooktwitter