Inkoon kunta järjestää harrastamisen Suomen mallin mukaista toimintaa

Inkoon kunta järjestää harrastamisen Suomen mallin mukaista toimintaa kunnan alakouluissa. Harrastamisen Suomen mallin tarkoitus on mahdollistaa lapsien osallistuminen mieluisaan ja maksuttomaan harrastustoimintaan. Toimintaa tarjotaan 3, 4, 5. ja 6. luokkalaisille oppilaille. Ohjaajia tarvitaan monenlaiseen toimintaan lukuvuonna 2023–24. Kerhot ja niiden sisällöt muodostuvat oppilaiden kiinnostuksen kohteiden mukaan. Ohjaajille maksetaan ohjaajapalkkaa.

Toiminta on tärkeää lasten ja nuorten hyvinvoinnin takia. Löytyykö joukostanne kerho-ohjaajia? Otamme mielellään sisältöehdotuksia vastaan. Saatte yhdistyksellenne näkyvyyttä ja toivottavasti myös uusia jäseniä, kun lapset innostuvat uudesta harrastuksesta.

Ilmoita kiinnostuksesta ryhtyä ohjaajaksi täyttämällä seuraava lomake: https://link.webropolsurveys.com/S/A27C3533010B75FE. Ette sitoudu mihinkään vastaamalla kyselyyn.

Olemme yhteydessä lomakkeen täyttäneisiin henkilöihin / ryhmiin, toiminnan aikataulujen varmistuttua.

Voitte tutustua Suomeen mallin tästä: https://harrastamisensuomenmalli.fi/

 Olkaa rohkeasti yhteydessä niin nopeasti kun mahdollista jos teiltä löytyy ideoita kerhotoiminnalle.

Terveisin Pia Helle

Vapaa-ajanohjaaja

 +358 40 5324503

www.inga.fi

www.facebook.com/ingakommun

Facebooktwitter