Kukkaa pukkaa!

Pro Inkoo oli mukana avustamassa Merituulen koulun oppilaiden vitos- ja kutosluokkalaisten tapahtumassa. Teksti Koulun kotisivuilta. https://merituulenkoulu.wordpress.com/2024/05/13/kukkaa-pukkaa/

Olettekos ihmetelleet, että kuka on taikonut koulun edustalle kertakaikkisen fantastisen hienot kukkaruukut? No homman nimihän on seuraavanlainen: Vitoskutoset halusivat syksyn MOK-viikon aikana parantaa kouluympäristön viihtyvyyttä uusilla istutuksilla. Tästä johtuen me olimme yhteydessä Pro Inkoo ry:n puheenjohtajaan Jorma Viitaan. Olimme kuulleet sellaisia huhuja, että he voisivat mahdollisesti auttaa meitä tässä asiassa.

Pro Inkoo ry on poliittisesti sitoutumaton kaksikielinen yhdistys, jonka tavoitteena on parempi huomisen kunta, jossa ihmisillä on hyvä olla. Sen päämääriä ovat:

suojella luontoa, merta ja kulttuurihistoriaa, edistää asukkainen, kesäasukkaiden ja matkailijoiden viihtyvyyttä ja hyvinvointia tukea yrittäjyyttä ja kestävää kehitystä sekä vaalia kaksikielisyyttä.

Inkoon kunta hommasi meille ruukut ja Pro Inkoo ry lahjoitti niihin mullat ja hienot kesäkukat. Vuhuu! 🙂Ennen kuin kukkia päästiin perjantaina aamulla istuttamaan, oli aamuvirkku Mikko jo ennen kukonlaulua aloittanut ruukkujen täyttämisen mullalla. Kun ruukut oli täytetty, pääsivät onnettaren suosimat 10 multasormea istuttamaan kukkia Alltimen puutarhurin, Niko Hyvärisen ammattitaitoisessa ohjauksessa. Eikä aikaakaan, kun tadaa! kaunista tuli! 🙂

Tuhannet kiitokset vitoskutosille, Pro Inkoo ry:lle ja Jorma Viidalle, opeille ja Satu-rehtorille, Nikolle, Mikolle ja Inkoon kunnalle ja Ilkka Rissaselle, että teitte tämän meille mahdolliseksi.

Aurinkoista maanantaita kaikille! Toivottaapi Merituulen koulun väki

Facebooktwitter