Ideoi projekti Inkooseen

Pro Inkoo edesauttaa isojenkin hankkeiden toteuttamista inkoolaisten asukkaiden ja kesäasukkaiden asumismukavuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Hyvä idea voi synnyttää suurta iloa monille asukasryhmille lapsista varttuneisiin. Ympäristöä, luontoa ja eläimiä unohtamatta.

Kaikki lähtee ideasta, joten jos sinulla on idea niin laita ajatuksesi meille sähköpostiin info@proinga.fi, niin otamme sinuun yhteyttä. Hyvä idea on aina toteuttamisen arvoinen!

Pro Inkoo on jo tähän mennessä mukana toteuttamassa useita projekteja, kuten Inkoon koirapuiston, Ingarskillanjoen kutupaikkojen kunnostushankkeen, kuntoportaiden rakennuttamisen Inkoon keskustaan ja Inkoon kirjastolla pidettävät iltapäiväkahvit vierailevilla luennoitsijoilla.

Pro Inkoolla on lisäksi yhteisiä projekteja Inkoon kunnan kanssa. Näistä tällä hetkellä tärkeimpänä ja mittavimpana projektina mainittakoon kantatien 51 valaiseminen. Mainittava on myös Lilluddenin ulkoilualueelle kulun esteettömäksi tekeminen, jossa Pro Inkoo toimii yhtenä ideoijana.

Projektit otsikon alta löytyvät projektikohtaiset sivumme, josta voit lukea lisää meneillään olevista projekteista.

Facebooktwitter